Selecteer het lichaamsdeel dat u wilt behandelen

Duizenden klanten zijn dankzij ons gestopt met zweten!

Koop tot 07/24/2024 en ontvang 40% korting en gratis verzending!

Waar de beste technologie uit de VS samenkomt met Europese kennis

HIGHTECH DEVELOPMENT is al sinds 2010 bezig met het ontwikkelen, produceren en distributeren van electrische zorg apparaten. Gedurende deze periode hebben de producten al meer dan 150.000 mensen geholpen.

De onwtikkeling van onze producten vindt plaats in de VS (Miami, Florida) and onze grootste productiefabriek is gevestigd in de Europese Unie (Praag, Tsjechië). Door ervaring opgedaan op beide continenten en het werken met tiendenduizenden klanten zijn wij beter dan iedereen in staat om oplossingen te begrijpen, ontwerpen en te implementeren zodat deze de problemen daadwerkelijk oplossen.

De Electro Antiperspirant® iontoforese producten hebben mensen die problemen hebben met overmatig zweet (hyperhidrose) in duizenden huishoudens en klinieken geholpen een normaal leven te lijden. Dit zijn unieke producten die technologie gebruiken die het de eerste- en enige in de wereld maakte, die patiënten in 100% van de klinische testen kon helpen.

Deze efficiëntie, wat nog geen enkel ander product bereikt heeft, is medemogelijk gemaakt door de samenwerking met de beste doktoren, en het nauw samenwerken met patiënten wiens wensen direct aan de producten toegevoegd zijn. Geen van onze Electro Antiperspirants zullen u teleurstellen. Is dit wel het geval? Dan krijgt u uw geld gewoon terug!

Bedrijf

HIGHTECH DEVELOPMENT

7950 NW 53RD STREET, SUITE 337, MIAMI, FL 33166

www.hightechdevelopment.com

info@hightechproduction.com