Selecteer het lichaamsdeel dat u wilt behandelen

Duizenden klanten zijn dankzij ons gestopt met zweten!

Koop tot 07/24/2024 en ontvang 40% korting en gratis verzending!

Hyperhidrose – overmatig zweten

Overmatig zweten is een ziekte die als congenitaal kan worden beschouwd. Het is bewezen dat als een familielid er aan leidt (hyperhidrose) dat er een grote kans aanwezig is dat u ook hier aan kan gaan leiden. Als u alwtijd zweet ook als u op relatief rustige plekken met aangename temperaturen bent, als uw handen en voeten constant koud aanvoelen en zweten, is er een grote kans dat u primaire hyperhidrose heeft. Hyperhidrose, oftewel overmatig zweten is geclassificeerd in het gebied waar het optreedt. Zwetende handpalmen worden uitgedrukt als handpalm hyperhidrose en zwetende voeten als plantaire hyperhidrose. Een combinatie van de twee wordt palmoplantaire hyperhidrose genoemd. Als hyperhidrose uw oksels betreft spreken we van auxilaire hyperhidrose. Zoals u kunt zien is overmatig zweten een ziekte die al lang bekend is bij doktoren. Echter, veel mensen probeerden dit tegen te gaan zodat ze gewoon verder konden gaan met leven, handen kunnen schudden, zweetplekken op hun kleding konden voorkomen en hun voeten warm en droog konden houden. Vaak waren ze hierbij afhankelijk van gevaarlijke operaties met veel bijwerkingen.

Zoals al aangegeven konden tot voor kort alleen rijke klanten het zich veroorloven om zulke grote hoeveelheden geld aan hun behandelingen te spenderen, zonder enige garantie dat het daadwerkelijk hun problemen zou oplossen, en vaak wetende dat het maar een tijdelijke oplossing zou zijn. Aan de andere kant, operaties die erop uit zijn overmatig zweten tegen te gaan zijn zo gevaarlijk dat niemand het zijn gezond verstand echt zou aanraden. Daarnaast zijn er natuurlijk bijwerkingen, hartritme stoornissen, en het zogenoemde terugkomen van het zweten wat vaak nog veel extremer is dan voorheen.Iontoforesedaarentegen heeft de mogelijkheid zweten geheel te stoppen. Daarnaast, dankzij Electro Antiperspirant, is dit steeds comfortabeler en gemakkelijker geworden. Electro Antiperspirant is ontwikkeld in samenwerking met experts op het gebied van dermatologie en vooral in samenwerking met de patiënten zelf. Hiermee hebben we een nieuw apparaat gemaakt dat hyperhidrose snel kan stoppen. Op dit moment wordt Electro Antiperspirant met veel succes gebruikt over de hele wereld en zijn patiënten én dokters er laaiend enthousiast over. We kunnen met trots zeggen dat Electro Antiperspirant vele mensen heeft geholpen met het stoppen van overmatig zweten bij hun handen, voeten en oksels, met 100% efficiëntie.

Deze efficiëntie kan alleen worden gewaarborgd door een innovatief en uniek design dat is ontwikkeld in perfecte samenwerking met onze klanten. Hierdoor kan de ontwikkelaar, Hightech Production een 50 dagen niet-goeld-geld-terug-garantie aanbieden als dit apparaat niet al uw probleme oplost. Simpel gezegd kost het u niks om dit apparaat uit te proberen. Het maakt niet uit of dit overmatig zweten in uw handpalmen, voeten of oksels betreft. Het maakt niet uit wat de oorzaak is van het zweten (ja, ook stress), Electro Antiperspirant is altijd klaar voor gebruik, veilig en levert resultaten die niet kunnen worden behaald door welk product in de wereld dan ook. Zoals een van de dermatologische experts al zei: "Je kan óf al die zalfjes gebruiken en deodoranten en ongelukkig blijven óf u kunt voor Electro Perspirant kiezen en gewoon gelukkig worden en binnen een week van uw overmatig zweten af zijn."

In het kort:

1) Wilt u een 100% garantie van de functionaliteit?
2) Wilt u een 100% garantie wat betreft de veiligheid?
3) Wilt u het apparaat de volgende dag nog ontvangen?
4) Wilt u dat u snel wordt verholpen van uw problemen?
5) Wilt u snelle service als het apparaat niet werkt?
6) Wilt u een modern apparaat dat aan de strengste EU criteria voldoet?
7) Wilt u een apparaat dat lang mee gaat en heel goedkoop is in gebruik?

Als de antwoorden op alle bovenstaande vragen JA is, kiest u voor Electro Antiperspirant. De competitie biedt niks soortgelijks aan, en we zijn er daarom zeker van dat u daar zelf ook achterkomt als u dit product gaat verglijken met de producten die worden aangeboden op de markt.