Selecteer het lichaamsdeel dat u wilt behandelen

Duizenden klanten zijn dankzij ons gestopt met zweten!

Koop tot 07/24/2024 en ontvang 40% korting en gratis verzending!

Iontoforesis tegen zweten overal op het lichaam

Iontoforese voor transpiratie

De gepatenteerde iontoforese apparaten van Electro Antiperspirant bevatten een unieke technologie die hen sinds 2010 heeft gemaakt tot wat ze nu zijn. Dat wil zeggen, 's werelds eerste en nog steeds enige oplossing voor overmatig zweten die absoluut iedereen heeft geholpen die deze apparaten tijdens klinische tests heeft gebruikt (link naar klinische studie). Als de enige iontoforeseapparaten werkt Electro Antiperspirants bij elke vorm van overmatig zweten, veroorzaakt door wat dan ook, inclusief stresszweten.

 

Het is echter niet alleen de ongeëvenaarde effectiviteit die van Electro Antiperspirants de duidelijke marktleider maakt op het gebied van producten tegen overmatig zweten. Electro Antiperspirants zijn ook de enige die op bijna elk lichaamsdeel gebruikt kunnen worden, dankzij de anatomische adapters die u erbij kunt kopen. Als gevolg hiervan hebben de gepatenteerde Electro Antiperspirant iontoforese producten de waardering gewonnen van meer dan 150.000 klanten die de problemen die overmatig zweten in hun leven veroorzaakte voor eens en voor altijd met behulp van deze apparaten hebben opgelost.

 

Mensen die hun stem uitbrengen op de onafhankelijke server www.iontophoresis.reviews, delen hun ervaringen met vele iontoforese-apparaten en kiezen Electro Antiperspirant als de beste op het gebied van duur, begin van de effecten en gevoeligheid van de behandeling voor de huid. Elke Electro Antiperspirant is een gecertificeerd medisch hulpmiddel en voldoet als zodanig aan de strengst mogelijke criteria voor veiligheid en werkzaamheid. Als u serieus een oplossing wilt voor overmatig zweten waar dan ook op uw lichaam, dan zijn Electro Antiperspirants het definitieve antwoord op de problemen die overmatig zweten in uw leven veroorzaken. Dit alles wordt ondersteund door een geld-terug-garantie in geval van ontevredenheid.

Instructies voor het gebruik van de anatomische adapters

Comfortabele okseladapters

Hoofdhuidadapter

Speciale applicator

Voorhoofdadapter

Gezichtsadapter

STOP HET ZWETEN OP ELKE PLEK VAN JE LICHAAM IN SLECHTS 1 WEEK TOT WEL 11 MAANDEN LANG!

 

 Kies waar je verlost wil worden van overmatig zweten of Haal Electro Antiperspirant