Bestellijn
Hightech Development B.V. Contact met ons op 50 dagen niet goed geld terug garantie Gratis verzending wereldwijd
Bel ons tussen 2:00 en 10:30
Bestellijn
Electro Antiperspirant United Kingdom +44 20 3239 0223 more
Electro Antiperspirant Portugal +351 30 050 9185
Electro Antitranspirante Brasil +55 61 3181 0453
Electro Antiperspirant Argentina +54 11 5235 7849
Electro Antiperspirant Colombia +57 5 385 1624
Electro Antiperspirant Peru +51 1 640 9469
Electro Antiperspirant México +52 55 8421 4844
Electro Antiperspirant Chile +56 22 979 7798
Electro Antiperspirant USA +1 305 600 2974
Elektro Antiperspirant España +34 910 602 311
Electro Antiperspirant Hong Kong +852 8192 5222
Electro Antiperspirant Australia +61 2 6100 4355
Electro Antiperspirant New Zealand +64 4 889 3958
Elektro Antyperspirant Polska +48 22 208 3082
Electro Antiperspirant Ireland +353 1 442 9227
Electro Antiperspirant United Kingdom +44 20 3239 0223
Elektro Antiperspirant Česko +420 607 607 300
Elektro Antiperspirant Slovensko +421 233 331 042
Електро Антиперспірант Україна +380 44 383 3201
Электро Антиперспирант Россия +7 499 609 1219
Skype Hightech Development hightechdevelopment

Over Iontoforese en overmatig zweten - de mening van een doktor

Het apparaat is ontwikkeld om de symptomen van het zogenaamde hyperhidrose in te perken. Dit kan bijvoorbeeld zijn: overmatig en ongecontroleerd zweten op meerdere lichaamsplekken zoals handen, voeten, oksels, rug, hoofd en meer. Voor het behandelen van de handpalm en voetzool gebieden gebruikt het apparaat een container gevuld met kraanwater. De Electro Antiperspirant stuurt vervolgens stroom door het water, waarmee overmatig zweten na een paar sessies compleet kan worden verwijderd. Andere anatomische onderdelen kunnen worden behandeld met adapters die gedrenkt zijn in kraanwater. Deze maken het mogelijk de technologie op andere lichaamsdelen toe te passen.
Duizenden klanten zijn dankzij ons gestopt met zweten!
Koop tot 21.7.2019 en ontvang 33% korting en gratis verzending!

Electro Antiperspirant helpt patiënten die last hebben van hyperhidrose met het oplossen van hun problemen in enkele dagen. Tijdens deze periode is het noodzakelijk de behandeling volgens de bijgevoegde gebruiksaanwijzing uit te voeren. De tijd die het kost om het zweten drastisch te verminderen verschilt van persoon tot persoon, en kan weken tot maanden duren. Als het overmatig zweten terugkeert moet de patiënt de zogeheten onderhoudsbehandeling toepassen (m.a.w. een aantal sessies herhalen), waarmee het overmatig zweten weer kan worden verminderd. Met regelmatig gebruik kan de patiënt dan ook overmatig zweten vrijwel voor altijd stoppen.

Het is belangrijk te weten dat het product niet mag worden tijdens zwangerschap en/of in combinatie met pacemakers en andere metalen orthopedische implantaten rondom het te behandelen gebied. Over het algemeen wordt de behandeling positief ontvangen en zijn de patiënten blij met het resultaat. Bovenstaande concludeert dat Electro Antiperspirant kan worden aangeraden als een therapeutisch apparaat voor mensen bij wie hyperhidrose een impact heeft op hun sociale leven.

Renata Kucerova, M.D., Ph.D.
Vice-hoofd Huid en geslachtsziekten kliniek,
Universitair Ziekenhuis Olomouc
Over Iontoforese Electro Antiperspirant

Iontoforese en zweethanden

Gezien hoeveel zweethanden een impact kan hebben op het leiden onder hyperhidrose hebben we tijdens het ontwikkelen van Electro Antiperspirant een grote focus gelegd op het snel en effectief verwijderen hiervan. Het maakt niet uit wat de oorzaak is van uw zweethanden (stress, ansgst, vermoeidheid, etc.), Electro Antiperspirant zal uw problemen altijd oplossen. De behandeling is gebasseerd op het aanbrengen van hele kleine hoeveelheden elektrische stroom in bepaalde frequenties op de bovenste lagen van de huid waar de zweetkliertjes zitten. Korte blootstelling aan iontoforese kan zweethanden al na een paar behandelingen verhelpen. Het voltage dat wordt gebruikt is heel zwak, minder dan 30 volt. Er is dus geen reden om u zorgen te maken over negatieve effecten van deze stroom. Het enige wat u misschien zal ervaren is een lichte tinteling waar u in de loop van de tijd gewend aan zal raken. En inderdaad, Electro Antiperspirant maakt gebruikt van reguliere AA batterijen (ook oplaadbare), wat op zichzelf al een grote mate van veiligheid waarborgt en natuurlijk kosten bespaart. Als u last heeft van zweethanden zal Electro Antiperspirant zeker een uitkomst bieden.

Bestel iontoforese apparaatMeer informatie

Iontoforese en zweetvoeten

Koude- en zweetvoeten kunnen snel resulteren in een vervelende geur en kunnen zeker uw irriteren, maar ook de mensen in uw omgeving. Deodorant en goede kwaliteit sokken kunnen een effect hebben op het verminderen ervan maar zullen nooit uw zweetklieren aantasten. Ons advies is simpel: raak uw zweetvoeten voorgoed kwijt. Electro Antiperspirant is in staat om zowel koude als zweetvoeten aan te pakken. Electro Antiperspirant is een apparaat dat met een lage elektrische spanning werkt en hiermee voor een aanzienlijke tijd uw zweetkliertjes kan deactiveren. Electro Antiperspirant is een apparaat dat met een lage spanning ervoor kan zorgen dat voor een bepaalde tijd uw zweetkliertjes minder actief zijn. U kunt uw voeten voor een onbepaaldetijd drooghouden door de behandeling ongeveer elke 14 dagen te herhalen. Het voltage dat wordt toegepast is erg laag, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over negatieve consequenties. Electro Antiperspirant is een gecertificeerd medisch apparaat dat werkt op normale of oplaadbare AA batterijen, wat de hoge standaard van veiligheid alleen maar hoger maakt.

Bestel iontoforese apparaatMeer informatie

Iontoforese en zweetoksels

Iontoforese en zweetoksels

Voor de Electro Antiperspirant behandeling

Iontoforese en zweetoksels

Na de Electro
Antiperspirant behandeling
*

Overmatig zweten bij uw oksels, onder medici bekend als auxilaire hyperhidrose, irriteert al gelange tijd een grote groep mensen. Niet alleen in de zomer, maar gedurende het hele jaar. In zulke gevallen worden oksels niet alleen nat bij hoge omgevingstemperaturen maar in vrijwel elk geval. De oplossing is erg gemakkelijk. Electro Antiperspirant kan niet alleen zweethanden en voeten laten verdwijnen maar het is zelfs mogelijk de elektroden onder uw oksels te stoppen. In principe kan deze behandeling er voor zorgen dat in korte tijd uw zweetoksels verdwijnen. Dit kan dan onderhouden worden door af en toe de behandeling te herhalen, zodat het zweten niet terugkomt. Iontoforese Electro Antiperspirant kan u dus grotendeels helpen met zowel zweetvoeten, handen en oksels. Daarnaast kan de Electro Antiperspirant worden gevoed door normale én oplaadbare batterijen, wat de kosten per behandeling praktisch nul maakt.

Bestel iontoforese apparaatMeer informatie

Iontoforese en het zweten van het gezicht
en voorhoofd

Iontoforese en het zweten van het hooft en voorhoofd

Voor de Electro Antiperspirant behandeling

Iontoforese en het zweten van het hooft en voorhoofd

Na de Electro
Antiperspirant behandeling
*

Overmatig zweten in het gezicht is het meest zichtbaar en het meest vervelende type van overmatig zweten (onder medici bekend als facial hyperhidrose). Vaak betreft dit het voorhoofd, de T-zone en rondom de neus. Het manifesteert zich vrijwel altijd hetzelfde: in elke situatie met een tikkeltje stress voelt u het zweet langs u gezicht lopen. De situatie is erger dan bijvoorbeeld zweethanden of voeten, want u kunt niet zomaar uw gezicht verbergen. Daarom is overmatig zweten in het gezicht een ernstig probleem dat uw sociale leven en uw zelfverzekerheid kan beïnvloeden. Uw gezicht zweet niet alleen als u contact heeft met andere mensen maar ook bij alledaagse activiteiten zoals tv kijken, autorijden, koken en andere activiteiten. Dit alles maakt sociale interactie lastig en kan de kwaliteit van uw leven aanzienlijk veranderen. Als u zich voelt aangesproken en u herkent in de bovenstaande problemen biedt Electro Antiperspirant dé oplossing voor u.

Bestel iontoforese apparaatMeer informatie

Iontoforese en het zweten van uw rug, billen, buik en andere lichaamsdelen

Iontoforese en het zweten van uw rug, billen, buik en andere lichaamsdelen

Voor de Electro Antiperspirant behandeling

Iontoforese en het zweten van uw rug, billen, buik en andere lichaamsdelen

Na de Electro
Antiperspirant behandeling
*

Overmatig zweten, ook wel hyperhidrose genoemd, hoeft zich niet per se te uiten in de bovengenoemde plekken. Sterker nog, er zijn duizenden mensen die last hebben van overmatig zweten op hun rug, buik, billen, borst en andere lichaamsdelen. De oorzaak is vaak niet zozeer een hoge omgevingstemperatuur maar meer de overgang van warme naar koude omgevingen. In de zomer kan dit bijvoorbeeld zijn als u uit een auto stapt waar de airconditioning aan stond. Of als we ’s winters thuis komen. Electro Antiperspirant kan met al deze soorten overmatig zweten overweg dankzij de adapters. Dit betekent dat u uw rug, buik, billen en andere lichaamsdelen kan behandelen. Het apparaat is ontwikkeld om verschillende soorten zweten binnen korte tijd te stoppen. Dit kan worden bijgehouden door af en toe de behandeling te herhalen. Electro Antiperspirant kan een groot hulpmiddel worden in het tegengaan van overmatig zweten.

Bestel iontoforese apparaatMeer informatie

Iontoforese en koude handen en voeten

Iontoforese en koude handen en voeten

Voor de Electro Antiperspirant behandeling

Iontoforese en koude handen en voeten

Na de Electro
Antiperspirant behandeling
*

Koude handen en voeten kan een probleem zijn direct gerelateerd aan overmatig zweten in deze gebieden. Veel mensen die leiden aan overmatig zweten denken dat koude handen en voeten een resultaat zijn van onvoldoende doorbloeding. Echter, als u aan overmatig zweten leidt op uw handen en voeten is de oorzaak hoogstwaarschijnlijk iets anders. Zoals we weten zijn vloeistoffen goede warmtegeleiders. Ze zijn zo efficiënt dat ze omgevingstemperatuur gemiddeld 20x sneller kunnen geleiden dan lucht. Als uw voeten en handen dus constant bezweet zijn kunt u zich voorstellen dat deze daardoor snel afkoelen. Het probleem is dat de omgevingstemperatuur uw lichaamstemperatuur zelden overstijgt. Als u dit niet langer accepteert hebben wij een simpele oplossing, Electro Antiperspirant verwijderd overmatig zweten en maakt uw handen en voeten voorgoed vrij.

Bestel iontoforese apparaatMeer informatie